Friday, 30 June 2017

IBU PUAS HATI TENGOK PERUBAHAN ANAK LEPAS KONSISTEN AMAL OMEGA 3

Sebenarnya awal2 dulu Ina (bekas rakan sekerja saya) cari vitamin untuk masalah kalenjar kat leher anak dia. Dah macam2 klinik dia pi. Doktor cakap tak bahaya sebab anak dia tak sakit pun. Tapi mak kan tak sampai hati nak biaq camtu ja. Bila tanya saya saya cadangkan Omega Guard. Sebab Omega guard ni sangat sesuai untuk kanak-kanak, boleh bantu kurangkan, batuk, selsema, demam dan boleh tingkatkan daya tahan badan anak kita bila ada virus nak attack.



Lagipun tugas vitamin ni yang macam semua orang tau bukan menyembuhkan tapi meningkatkan kesihatan badan kita. Bila kesihatan kita makin baik In Sha Allah badan kuat lawan apajua virus yang cuba nak serang sistem pertahanan badan kita. ting tong ting tong akhirnya Ina jadi beli Omega Guard untuk anak dia. Dia start bagi anak makan Omega Guard 7 April 2017 dengan penuh harapan anak makin sihat dan kalenjar makin berkurang.

Selsema dan batuk makin ok. Selera makan makin bertambah.


Macam biasa perangai saya ialah akan follow up dalam masa seminggu selepas cod atau pos. Bukan apa kadang-kadang kastemer ada mengalami body adjustment (Badan sedang adjust untuk menerima benda baru). Kang kalau tak amik tau naya ooo. Silap-silap boleh stop makan vitamin camtu ja. Alhamdulillah Ina bagitau selsema dan batuk anak dia dah makin ok. Selera makan pun dah makin ok. Syukur sangat-sangat.Anak Makin Berselera Makan. Ina ada la cerita dulu anak dia tak berapa nak selera makan. Tak paksa tak makan. Tapi sejak makan Omega Guard selera makan anak dia dah naik. Alhamdulillah. Mana tak suka kan.. Makin seronok la masak bila anak selera makan kan hihihi...

Dulu ambil masa Seminggu untuk lega demam. Sekarang demam sehari ja dah kebah


Ina bagitau lagi sejak makan Omega Guard anak dia dah tak demam lama-lama macam dulu lagi. Sekarang demam sehari ja dah baik. Yang lagi seronok anak dia dah kurang jatuh sakit macam dulu. Kalau tak dalam sebulan tu mesti demam at least sekali. Dulu kalau demam siap merah kat kerongkong. Sampaikan doktor terpaksa bagi antibiotik. Skang dah takde dah merah-merah kat kerongkong bila demam. Doktor cakap tak perlu dah makan antibiotik.

Anak Lebih Fokus Belajar dan cepat pickup


Ina cerita lagi sekarang ni anak dia lebih fokus bila belajar. Ajar pun cepat ja pick up. Tiap-tiap malam dia akan keluarkan sebuah buku dan baca sampai abis. Mak mana tak hepi kan tengok perkembangan anak macam tu. Waktu Ina bercerita #shakleeffect anak dia bercahaya air muka dia tau. Nampak sangat dia puas hati dan tak kisah nak berabih demi untuk anak. Dan Ina ni bagi saya memang ibu yang bijak. Dia langsung tak bagi anak makan junk food, minuman manis berlebihan atau gula-gula. Suplemen pun dia tak sebarangan bagi kat anak. Setakat ni Omega Guard ja yang dia yakin untuk bagi pada anak dia. 

Kalenjar Di Leher Makin Mengecil Dan Lembut

Kalenjar kat leher anak Ina pun dah makin mengecil dan lembut bila dipegang. Kalau tak keras dan agak besar. Agak ambil masa la kalau nak betul-betul hilang kalenjar tu. Kalenjar tu nampak makin mengecil lepas Ina bagi anak amik 2 biji Omega Guard tiap hari.

Suami lenguh badan. Makan Omega Guard terus hilang lenguh-lenguh.


Jangan taktau suami Ina pun dah jatuh cinta dengan Omega Guard. Pernah suami Ina lenguh badan, di telannya Omega Guard. Esoknya hilang terus lenguh-lenguh badan. Lagi la Ina jatuh cinta dengan Omega Guard.




Kalau korang nak tau tentang Omega Guard boleh klik kat sini Kenapa Semua Orang Perlukan Omega Guard?


Macam mana seronok tak baca betapa gembiranya Ina cerita #shakleeeffect anak dia? Saya tak reti nak cerita panjang-panjang. Apa yang saya nak sampaikan kat sini jangan abaikan pengambilan suplemen untuk anak-anak kita. Jika berminat untuk order boleh hubungi saya untuk urusan selanjutnya. 


Umi Kalsom Awang Hat
Call/pm/Whatsapp 017.4997159
Kawasan COD : Puchong, Putra Perdana, Putra Height, Shah Alam.

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com