Sunday, 4 June 2017

BUKTI VIVIX BUKAN PRODUK ASAL SIAP

Ya Allah...happy nya akak..happy sangat sangat..
.

Baru-baru ni..(ke sekarang ni ada lagi- akak malas dah nak tengok)..ade la page tu kan..tak puas hati sangatla dengan Shaklee. Awat menyampah sangat macam orang curi duit die nak beli Shaklee pulak tak tahu lah..
.

Selama ni dia duk memperjuangkan supaya scammer ni didedahkan. Pastu tibe2..kali ni die serang Shaklee. Yang peliknya, segala kajian Shaklee die takmo percaya. Dia g amek kajian ntah sapa2 nak lawan kajian Shaklee.
.

Tak stop dari situ, siap korek pulak sejarah syarikat. Kata pencipta pertama Vivix tu duk keluar dari Shaklee sebab kajian resveratrol tu tak betui la ape la..
.

Time tu memang menyirappp je akak baca. Tapi takpe takpe..Akak pun pergi la message Dr Bruce Daggy, dia tu Senior Vice President, untuk department R&D Produk-produk Shaklee. Kira ketua kepada saintis-saintis Shaklee la..
.

Kalau korang tengok sendiri biodata dia ni, dia bukan bermula kat Shaklee ok. Sebelum tu dia dah bekerja kat banyak syarikat farmaseutikal. Punya la hot saintis dia ni. 👉🏻👉🏻👉🏻 http://healthresource.shaklee.com/team/dr-bruce-daggy/ 
.

So berbalik kepada message tadi. Akak message terus. Bagi link semua orang2 kat page tu bagi. Tanya pasal Dr Sinclair. Tanya pasal clinical study Vivix.
.

Dalam hati. Ntah dia nak baca ke ntah. Aku ni bukan master pun. Lagipun dia orang besar kot..Takkan la die kejenye main facebook je. Konfem la busy kan.
.

Sekali pagi ni akak tengok messanger. Ada reply dari dia...waaaaah..terharunyaa..Paham tak perasaan tu. Perasaan ko bukan sapa-sapa tapi orang penting reply message ko..Memang happy sangat la..
.

Ok apa yang dia jawab?
.

Pasal Dr Sinclair ni, GlaxoSmithKline dah beli company dia masa ni. Tapi dia duk jadi jurucakap pasal Vivix.
.

Sebagai pensponsor harusla dia kene marah kan. Aku sponsor ko, ko cakap pasal produk orang lain. Macam kita keja 2 company sekali gus. Kan tak boleh camgitu.. So die quit la Shaklee.
.

Masa ni Dr Bruce pun masih dalam GlaxoSmithKline juga ye. Kalau korang tengok biodata die tu, ade die cakap die penah keje situ.
.

Pasal Vivix takde clinical study?
.

Uihh..belambak2.. ko tengok la sendiri kat sini..

http://healthresource.shaklee.com/shaklee-science/

baca la..kan membaca tu jambatan ilmu. jangan la baca facebook je.
.

dan jawapan Dr Bruce pasal klinikal study;
.

" Kita ada beberapa paten dan kedua-dua kajian makmal dan kajian klinikal untuk menyokong Vivix. Kita bakal mengeluarkan kajian TERBARU tak lama lagi.."

Yeayyyy....kajian terbaru..

So korang..jangan ragu-ragu dah nak cuba Shaklee oke.. Especially Vivix. Saintis dalam Shaklee ni bukan biasa-biasa. Dokter, PhD, penerima hadiah Nobel pun ada.
.

Apa yang kami duk share tu, semua ilmu dorang ajar. Bukan kami memandai2 keluarkan kajian sendiri. Kalau ada salah silap, tegur jela senyap-senyap..Wassap ke ape. Biasa la tu. Kalo belajar tersalah faham. Rilex sudeyy.


Kredit : Raihana Abdul Aziz

Untuk order Vivix boleh cuba 2 cara nih :

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

 Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran ke rumah anda adalah percuma sekiranya anda berada di sekitar Puchong. Saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Putra Height, Saujana Puchong dan Saujana Putra. 

Umi Kalsom Awang Hat
Call/SMS/Whatsapp : +6017.4997159

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com